Ние във Facebook:

ПВЦ – какво е и защо го избираме?

Какво е ПВЦ?
ПВЦ е форма на пластмасата и означава непластифициран поливинилхлорид. Известен е още като твърдо ПВЦ поради факта, че е твърд и не е гъвкав. Той е устойчив материал, който често се използва за тръбопроводи и дограма.

ПВЦ дограма - Различни цветови гами

Защо ПВЦ е добър материал за дограма?
Доказано е че предлага отлична производителност и издръжливост, дълготраен е и изисква много малко поддръжка, което го прави идеалният материал за вашите прозорци. Той е признат и за своята топлинна ефективност, звукоизолация и голямо съотношение цена-качество. За по-големи секции на рамката използваме армировка от поцинкована стомана за подобряване на здравината и издръжливостта. Можете да бъдете сигурни, че дори и в най-суровите метеорологични условия вашите прозорци няма да се изкривят, да изгният или ръждясват поради качеството и естеството на производителя.

ПВЦ профил 5 камери

Токсични ли са ПВЦ прозорците?
ПВЦ профила са перфектно безопасен и нетоксичен материал, стига да не е изгорял, производството му е силно регулирано, за да се гарантира, че не причинява никаква вреда или токсичност. Изгарянето на PVC може да доведе до отделяне на диоксини в околната среда, които са устойчиви на околната среда органични замърсители. За да намалим въздействието върху околната среда, ние прилагаме фанатична политика за рециклиране, рециклираща над 96% от материала всяка година.

Рециклирането на ПВЦ профилите е важна стъпка в индустрията

Опасни ли са ПВЦ прозорците и вратите?
ПВЦ е често използван материал, който се препоръчва за рамки на прозорци от различни държавни органи и организации. Нашите прозорци и врати от ПВЦ се предлагат с редица впечатляващи акредитации и награди, включително различни марки, преминали през строги тестове за контрол на качеството. Нашите ПВЦ профили са произведени по най-високия стандарт, за да се гарантира, че няма абсолютно никаква опасност за вашия дом. Безопасността на нашите клиенти е от изключително значение за нас, поради което ние вземаме допълнителни предпазни мерки като екологично чиста компания и рециклираме над 96% от всичките си отпадъци.

Какви са предимствата от използването на ПВЦ за дограма?
ПВЦ профила има много предимства, които го правят идеалният материал, който да се използва за дограма. Известен е с това, че осигурява най-високо ниво на топлинен комфорт, както и е изключително издръжлив и дълготраен.

Ниска цена – ПВЦ е значително по-евтин от алуминия и дървения материал и осигурява повече ползи. Разходите могат да варират в зависимост от качеството и характеристиките на прозорците, но можете да очаквате много по-достъпна цена, като изберете прозорец от PVC.

Ниска поддръжка – материалът е толкова популярен, защото изисква много малко поддръжка; освен да почиствате в и около рамките няколко пъти годишно, можете да оставяте прозорците си да се грижат за себе си. За разлика от дървения материал, няма да видите никакви признаци на гниене или вреди, поради изключително трайния характер на материала. PVC е чудесен и за осигуряване на звукоизолация и проучванията показват, че може да намали шума отвън с до 70%.

Страхотни показатели – нашите PVC прозорци са изключително енергийно ефективни, така че инсталирането им наистина може да помогне за намаляване на разходите за отопление и запазване на вашия дом хубав и топъл. Поради своята еластичност, здравина и устойчивост, ПВЦ е много надежден и по отношение на сигурността на вашия дом.

Въведете email адреса си: