Ние във Facebook:

Разширяване на Вашият дом

Разширяване на Вашият дом

Разширяване на вашият дом – едно голямо решение;  затова е важно да го направим както трябва.

Може да се наложи разрешение за строеж, е по-добре е да се уверите, преди да започнете работа. Проверете изискванията за планиране.

Трябва да се помисли за какво искате да използвате разширението. Това може да звучи очевидно, но вие също трябва да вземете предвид ефектът на разширението, дали ще е върху съществуващ имот. Ако добавяте разширение на стената на къщата или конвертиране на съществуващ гараж вие обикновено няма да има проблеми с естествена светлина.

Въпреки това, ако добавяте пристройка към задната част на къщата, трябва да бъдете внимателни да не се създадете тъмно мъртво пространство в средата на проекта. Разширението ви се проектира специално за вашия дом следователно можете да изберете комбинация от прозорци и врати, подходящи за вашия начин на живот и бюджет.

Отвореният дневен план в момента е много популярен. Можете да помислите за сваляне на някои от съществуващите стени, за да се отвори текущата къщата в новото разширение. Ако искате да оставите стаите да са разделени, може да се помисли за въвеждане дворни врати, френски врати и сгъваеми врати между съществуващата стая и разширението. По този начин можете да оставите стаите като отделни, но да има гъвкавост, за да ги съберете на едно място.

Естествената светлина е много важно във вашия дом. Твърди се, че подобрява настроението ви и цялостното благосъстояние. Всички прозорци и врати, предоставени от Росекс ООД са енергийно ефективни и с високо ниво на сигурност. Няма нужда да се притеснявате за топлина, дали ще излезе през прозорците или да влязат крадци.

Едно добре проектирано и построено разширяване ще добави стойност към вашия имот.


 

razshirenie-na-kushtataRazshirqvane-na-doma


Въведете email адреса си: