Ние във Facebook:

Най-добрите съвети за почистване на ПВЦ дограмата

Ето и нашите прекрасни съвети за почистване на Вашата ПВЦ дограма и поддържането и в един по-добър вид!

Прекрасната ПВЦ дограма на Вашия дом изглежда страхотно, когато е нова. И за да изглежда толкова добре, колкото в деня, когато е поставена, трябва да я почиствате редовно … и внимателно. НЕ използвайте драскащи материали или разяждащи химикали / почистващи препарати!
Ето какво трябва да направите :

1 . Един от най-добрите, най-простите и най-сигурните решения за почистване е бял оцет който се смесва с топла вода. Това е една част оцет на четири части вода. Сложете си бял оцет и топла вода смес в една стара, чиста спрей бутилка / помпичка.

2 . Преди да започнете почистване, отворете прозорците и почистете праха от ъглите на профилите, като не забравяте да почистите каквито и да било по-големи парченца боклук.

3 . След това напръскайте рамките ПВЦ и ги оставете да изсъхнат за няколко минути . Когато изсъхнат, ги избършете с чиста, мека и влажна кърпа. Бебешките кърпички са идеални за това!

4 . Ако видите някакви драскотини по вашата ПВЦ дограма, нанесете една малка част от ПВЦ гланцова боя. Можете да приложите това с малка “ретуш” четка за рисуване. След това използвайте малко от кухненска кърпа, за да избършете излишния гланц (като внимавате да не изцапате стъклото).

5 . Когато боята изсъхне, затворете прозорците и почистете стъклата на прозореца като използвате спрей за почистване на стъкло. Отново използвайте кухненски кърпи, за да почистите до напълно суха повърхност, изтрийте добре, за да премахнете следите от препарата.

6 . След като сте почистили всичко, е добра идея да се приложат някои леки смазки с грес по механизмите на прозорците, за да предотвратите изсушаването им.

7 . Правете всичко това редовно и вие ще поддържате ПВЦ дограмата и прозорците да изглеждат добре в продължение на много години напред!
Не забравяйте, че при нужда от каквито и да е съвети, или в случай, че откриете нещо, което изглежда нередно, и трябва да се коригира, винаги можете да се свържете с вашия специалист по ПВЦ и Алуминиева дограма.

 

За връзка с фирмата

Въведете email адреса си: