Ние във Facebook:

Информация за фирмата Росекс ООД

Създадена през 2007 г. в град Добрич, България. Насочена към строителната и архитектурна индустрия, специализирана към проектиране, изработка и монтаж на PVC и AL дограма. Като допълнение към основните ни продукти, също така предлагаме на своите клиенти комарни мрежи, външни ролетни щори, вътрешни щори, различни видове подпрозоречни дъски и вентилационни системи, също така и фасадни и покривни конструкции, алуминиева и стъклени парапети и гаражни ролетни врати. Работим с материали на водещи европейски производители с неоспорима репутация – гаранция за качество и прецизност (Rehau, Trocal, KBEWiess ProfilKMG, SIEGENIA). Най-важната ни цел е задоволяване предпочитанията и стила на клиента от проекта, до изпълнението му, чрез създаване на строго индивидуален продукт с високо качество и разумни цени.

Желаете ли да осигурите комфорт, невероятна тишина и домашен уют – ние сме правилният Ви избор!

Уважаеми клиенти,
Фирма ”Росекс” Ви предлага да се включите в проекта за Енергийна Ефективност сега!
За целта е необходимо:
-да Ви изработим оферта за нужната дограма, която оферта ще представите в някоя от банките
-предоставя Ви се кредит в размер не по-малък от 5000 лв със срок за погасяване от 6 до 60 месеца
-след успешно завършване на Вашият проект Вие получавате безвъзмездно 20% от кредитираните разходи, които ще бъдат приспаднати от общата сума на оставащата главница.
С нашите продукти ще задоволим Вашата естетическа потребност!
Позволете ни експертно да извършим ремонтните подобрения на дома или офиса и ние Ви гарантираме един по-уютен и по-сигурен живот.

“РОСЕКС” ВИ ОЧАКВА!

Информация за фирмата Информация за фирмата Информация за фирмата Информация за фирматаИнформация за фирматаИнформация за фирмата

Въведете email адреса си: