Ние във Facebook:

PVC облицовки за банята

Интересувате се от PVC облицовките?

Нашите бани говорят много за нас. Ние ги използваме всеки ден, гостите ни ги използват, списанията за интериорен дизайн ги отличават, вероятно повече от всяка друга стая.

PVC облицовки

 

Защо да не искате, след като е най-използвана, на 2-ро място след кухнята, да я освежите?
Въпросът е как най-добре можем да постигнем приятна баня, прекрасна тоалетната? Стил и красота рядко се виждат очи в очи със твърда практичност и баните определено имат нужда да бъдат функционални, практични и удобни.

Това което е необходимо, е издръжливост, водоустойчивост, атрактивност, лесно за побиране и поддръжка, а отгоре на всичко това и най-вече рентабилност.
Какъв е този чуден материал? Е, където и да сте седнали точно сега, аз Ви гарантирам, че има нещо от това в рамките на няколко метра от вас; това е пластмасата.
За да бъдем по-точни, това са PVC облицовките. Това не винаги е било в началото на списъците с желания на дизайнерите. Но всичко се променя през последните няколко години и това не е трудно да се види защо.

Това предлага трайност заедно с хладно минималистичен стил, също така предлага свобода от поддръжка с неограничена гъвкавост; Лесен монтаж в съчетание с ефективност на разходите. Не е изненада това, че последните проучвания са установили, че повече от една трета от хората вярват, че пластмасовата облицовка на стените е по-добър избор от керамични плочки, цифра, която би била немислима преди дори едно десетилетие.

И тази тиха революция не се ограничава само до тоалетната. Собствениците също се приближават към това, което професионалните готвачи са известни в продължение на години; когато става дума за кухни, пластмасата наистина е фантастична. Защо? Една дума – хигиена. Осъзнаването на рисковете за здравето ни от невидими твари и микроби никога не е било по-високо.
Избършете с подходящ плат и панелите са чисти и стерилни. Няма къде по фугите да предложите убежище на микробите, без пропуски за твари където да се крият. Лекота и ефективност.

С по-малко екологични тревоги, веднъж заобиколени с PVC, благодарение на промените в технологията на производство и текущите кампании за повишаване на производството, изглежда бъдещето за PVC – и за нашите бани и кухни – е все по-ярко !

 

PVC облицовки

Въведете email адреса си: